"Ik vind het best wel spannend om er 
een geboortefotograaf bij te hebben"


Bevallen is een intiem en indrukwekkend moment. Je voelt je kwetsbaar en dat maakt dat je het spannend vindt om er een extra persoon bij te hebben.

Ik begrijp je helemaal én ik weet dat het je 1000% gaat meevallen.

Ik ben niet zomaar een extra persoon. Ik ben er helemaal voor jullie. Om een prachtige reportage voor jullie te maken. Om de gebeurtenis zo vast te leggen dat de foto's fijn zijn om terug te kijken. Ik leg het verhaal voor jullie vast. Ik kies bewust mijn plekje en weet heel goed hoe ik een bevalling op een integere manier in beeld kan brengen.

Vertrouwen is hierin de basis. Daarom is een kennismakingsgesprek ook zo fijn. Bij het gesprek voel je of de klik er is. Of het goed en vertrouwd voelt. Spreek je angsten en je zorgen uit zodat ze uit je hoofd zijn. Ik ken het bevalproces en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat ik er iets van vind. Jouw verhaal is jouw verhaal, ik ben er alleen om het voor jullie vast te leggen.

Merk je dat je na het lezen van dit bericht nog twijfels voelt? Stuur me een berichtje om je twijfels te delen, ik ga met liefde met je in gesprek om je te helpen. Zodat jij een keuze kunt maken in vertrouwen en niet uit angst. 

Testimonial: "Wij hadden Kirsten geboekt als geboortefotograaf voor bij de bevalling van ons eerste kindje. Dit vond ik best spannend omdat een persoon die je eigenlijk niet kent aanwezig is bij een van de meest bijzondere momenten uit je leven. Kirsten is een heel rustig en kundig persoon waardoor je je direct op je gemak voelt. De foto’s zijn prachtig geworden en me erg dierbaar. Ik ben heel blij dat we voor Kirsten als geboortefotograaf hebben gekozen!"
Moeder van Liam

Wil jij graag weten hoe het voor anderen is geweest? Lees op Google meer ervaringen.
Reviews op Google
Terug naar blog
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Privacyverklaring - Cookiestatement
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram