Geboortefotografie

Een kostbare herinnering aan de geboorte van jouw kindje

De geboorte van je kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Een gebeurtenis die jullie leven voorgoed zal veranderen. Hard werken met het mooiste resultaat wat je je kunt voorstellen: jouw eigen kindje, waar jij van mag houden en voor zorgen.

Tijdens de bevalling zit je als vrouw in jezelf gekeerd en gaat er een hoop langs je heen. Je hebt al je kracht nodig om de weeën op te vangen en je kindje op de wereld te zetten. Je partner steunt je vol liefde en praat je moed in als je het even niet meer ziet zitten. En dan is daar eindelijk HET moment: je kindje wordt op je borst gelegd. Je hebt het gedaan!

Terwijl de verloskundige en kraamzorg ervoor zorgen dat alles goed gaat met mama en baby, zijn jij en je partner jullie kindje aan het bewonderen. Zo bijzonder dat dit het kindje is waar jullie al 9 maanden vol verlangen naar uitkeken. En daarna, OEPS maakt er eigenlijk iemand foto's?! De verloskundige en kraamzorg zijn bezig met jullie zorg en je partner was bezig met jou steunen en jullie kindje bewonderen. Jullie hebben zoiets bijzonders meegemaakt samen en daar zijn nu geen foto's van.

Een geboortefotograaf bij je bevalling

Van tevoren vind je het misschien een gek idee, een geboortefotograaf bij je bevalling. Maar achteraf zullen de foto's van onbetaalbare waarde zijn. Als jij terug ziet met hoeveel liefde jouw partner jou heeft ondersteund tijdens de weeën, als je ziet wat er gebeurd is op de momenten dat jij in jezelf gekeerd was, als je ziet hoe jullie reactie was toen jullie je kindje voor het eerst zagen en dan ben je blij dat je de foto's hebt laten maken. Ook of misschien juist als de bevalling anders is gelopen dan je had verwacht. Je zult zien hoe krachtig je bent, hoe trots je op jezelf mag zijn en je kindje zal later zien hoe belangrijk dit moment voor jullie was.

Ik geef jou foto's die helpen om je bevalling te herinneren en te verwerken. Die je helpen om de overweldigende gebeurtenis een plekje te geven. Maar ook voor later voor je kindje die ziet hoe hij/zij liefdevol met open armen werd ontvangen. Een waardevolle herinnering voor de rest van jullie leven.

Twijfelen jullie over geboortefotografie of willen jullie graag meer weten? Ik beantwoord je vragen met alle liefde. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat jullie je goed voelen bij mij. Daarom is het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend.

INFORMATIE & INVESTERING 

Een persoonlijk & vrijblijvend kennismakingsgesprek

Gecertificeerd en ervaren geboortefotograaf 

24/7 beschikbaar - vanaf 38 weken zwanger (heb je me eerder nodig? Bel me z.s.m.!)

Zekerheid van een back-up fotograaf - mocht ik onverhoopt niet zelf bij kunnen zijn

Aanwezigheid vanaf actieve weeën (+- 5 cm) t/m beschuit met muisjes

Preview - binnen 1 week via WhatsApp

Alle geselecteerde foto's - minimaal 100 foto's professioneel bewerkt

Inclusief light album 20x20cm / 15 spreads (upgrade mogelijk)


1695 euro

VRAAG MIJN BROCHURE AAN

ERVARINGEN GEBOORTEFOTOGRAFIE

 • "Vanaf onze kennismaking met Kirsten wisten wij eigenlijk vrijwel direct na haar vertrek dat wij het haar graag wilde toe vertrouwen aanwezig te mogen zijn tijdens de bevalling van ons kindje. Toen ze eenmaal weg was, bekeken en bespraken wij samen de verschillende pakketten die ze aanbiedt. We kozen voor pakket 3. Mede omdat onze oudste dan al kennis had gemaakt met Kirsten tijdens de zwangerschapsshoot zodat er met de kennismaking van haar nieuwe broertje of zusje geen compleet vreemde bij zou zijn. En dan leek ons een newbornshoot het wel compleet te maken. Tijdens de shoots waren wij allen ontzettend op ons gemak. Kirsten is een goede, leuke en rustige fotograaf, welke ook goed aansluit op je kinderen. En op de momenten dat het moet is ze compleet onzichtbaar en toch legt ze alles vast, zelfs de belangrijkste details zonder dat je daar maar iets van merkt. Wij kunnen niet vaak genoeg blijven zeggen hoe dankbaar wij zijn voor alle prachtige foto's die Kirsten heeft gemaakt. Dat mag ze dan ook zeker vaker voor ons gaan doen! En wij kunnen haar aan iedereen aanraden!" 
  Amy & Bert
 • "Wij twijfelden eerst of we een geboortefotograaf wilde bij de geboorte van onze dochter. Maar achteraf zijn we zo ontzettend blij dat Kirsten er bij was. Ik heb nauwelijks gemerkt dat Kirsten aanwezig was en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Kirsten is lief, rustig en geduldig, wat ontzettend fijn is bij zoiets intiems als een bevalling. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt, maar ook daar heeft Kirsten fantastisch op ingespeeld waardoor wij prachtige foto's hebben van de uiteindelijke keizersnede.
  Als ik de foto's bekijk, is het net alsof ik de bevalling weer opnieuw beleef. Er is echt een verhaal te zien in de foto's.
  Ook na de bevalling fijn contact gehad met Kirsten en we hadden de foto's al snel binnen. We wachten nog op het album, maar dat kan niet anders dan prachtig zijn!"
  Mariska & Robin
 • "Kirsten is op 30 augustus aanwezig geweest bij onze bevalling. Ik had absoluut geen makkelijke bevalling en het duurde lang. Kirsten had echt alle geduld en had niet door dat zij aanwezig was! En wat zijn wij blij met alle foto's. Ook na de bevalling hebben wij contact gehad en heb ik de foto's super snel aangeleverd gekregen. Nogmaals wij zijn super blij met het resultaat en het album. Bedankt lieve Kirsten"
  Rachima & Richard
 • "Kirsten heeft onze geboorte mogen vastleggen en daar hebben we absoluut geen spijt van. Tijdens de bevalling kwam Kirsten op het juiste moment binnen. Ik had haar wel zien binnen komen maar tijdens de bevalling hebben we niet gemerkt dat Kirsten er was. Nu we de fotoÃ�¢ï¿½ï¿½s hebben mogen ontvangen zijn we superblij met het eindresultaat, prachtige fotoÃ�¢ï¿½ï¿½s gemaakt. Een mooie herinnering voor altijd."
  Agnetha & Robin
 • "Kirsten heeft 31 december de geboorte van onze zoon vast gelegd met een geweldig mooie geboortereportage. Wij zijn heel erg blij met de mooie foto's. Elk detail is vastgelegd en als je door de foto's kijkt is alsof je het hele "proces" van de bevalling weer opnieuw meemaakt. Tijdens de bevalling heb ik geen moment in de gaten gehad dat Kirsten aanwezig was. Ze pakte haar plek om foto's te maken waar dit kon en was op een fijne manier aanwezig. Ook na de bevalling op een fijne manier contact gehouden omtrent de foto's, snelle service!

  Erg blij dat wij na lang twijfelen gebruik hebben gemaakt van een geboortefotograaf! Echte aanrader. Nogmaals bedankt Kirsten."
  Anouk & Robbert

PORTFOLIO

Wil je meer foto's zien? Neem een kijkje bij de BLOG.
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Privacyverklaring - Cookiestatement
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram