Mijn Zwangerschapsreis

Mijn Zwangerschapsreis is een unieke manier om jouw zwangerschap, bevalling en eerste tijd met je kindje te laten vastleggen. Een waardevolle herinnering aan een van de grootste veranderingen in jullie leven. Waardevol voor jullie als ouders, maar ook voor jullie kindje!

Door meerdere fotomomenten te laten vastleggen, maak ik voor jullie een persoonlijke reportage die het verhaal vertelt van de reis naar de geboorte van je kindje. De tijd ervoor waarin jullie samen toeleven naar jullie kindje, het moment van de eerste ontmoeting en de eerste tijd erna waarin jullie samen een gezin zijn geworden. Op een liefdevolle manier vastgelegd, door een vaste fotograaf, met de aandacht die het verdiend!
  • ERVARINGEN ZWANGERSCHAPSREIS

    "Wij zijn bij Kirsten vaste klant. Al vanaf dat onze dochter 1 jaar is komen wij geregeld voor een fotoshoot. Kirsten had ik al vaak gesproken over de toekomst en dat mijn man en ik een tweede kindje wilde was geen geheim. Toen ik wist dat ik zwanger was van onze zoon heb ik Kirsten vrij snel geappt, want Kirsten zou bij ons onze zwangerschapsreis gaan vastleggen. De aankondiging, gender reveal, foto met ons gezin rond de 37 weken, de bevalling, kennismaking tussen onze dochter en zoon en als afsluiter de newborn shoot. Wij hebben alles als ontzettend fijn ervaren! Kirsten was voor ons al niet onbekend. Maar ik kan mij voorstellen dat het heel fijn is dat je elkaar geregeld ziet tot de bevalling. De bevalling is natuurlijk vrij intiem en een grote verandering in je leven. Kirsten was tijdens de bevalling onzichtbaar en ging geruisloos door de kamer. Ze heeft van alle belangrijke en mooie momenten foto's gemaakt. Als barende vrouw mis je best wel wat door alles wat er gebeurt. Ik kijk daarom geregeld met een warm gevoel alle foto's terug! En als ik je iemand mag aanraden, dan is het zeker Kirsten!"
    Janneke & Stef
Fijn om te weten dat...

Alle belangrijke momenten uit de zwangerschap, bevalling en eerste tijd met jullie kindje voor altijd zijn vastgelegd

Jouw geboortefotograaf een bekend en vertrouwd gezicht in je geboorteteam is

Je bevallingsverhaal weer helder wordt door het zien van de foto's

Je kunt terugzien hoe ontzettend bijzonder de bevalling is

Je ook foto's van jullie samen hebt van dit bijzondere moment in jullie leven

Je later samen met je kindje de foto's kunt bekijken

Wat is mijn zwangerschapsreis?

Mijn Zwangerschapsreis is een unieke manier om jouw zwangerschap, bevalling en eerste tijd met je kindje te laten vastleggen. Als geboortefotograaf en gezinsfotograaf heb ik al veel mooie herinneringen voor gezinnen mogen vastleggen. Maar ik heb ook gemerkt dat het nog veel krachtiger is om een verhaal te vertellen met de foto's. Foto's zijn zoveel meer dan mooie plaatjes! Ze helpen je om herinneringen vast te houden, te koesteren, een verhaal te vertellen, houvast te bieden en terug te leven naar momenten die voor jou belangrijk zijn. Maar foto's laten maken kan ook heel ongemakkelijk zijn als je niet weet wat je moet doen of als je de fotograaf nog niet zo goed kent. Ik heb ervaren wat het doet als je niet alleen de geboorte vastlegt, maar ook de zwangerschap en de kraamtijd. Het maakt het verhaal compleet. Je kent elkaar al waardoor het vertrouwd voelt. Je geeft het de aandacht die het verdiend!

Daarom start Mijn Zwangerschapsreis direct als je contact met mij opneemt. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken en samen een plan maken. Daarna plannen we de eerste shoot in. Dit kan een loveshoot of gezinsshoot zijn maar ook een aankondigingsshoot of gender reveal shoot. Rond de 30 - 34 weken plannen we een zwangerschapsshoot. Ook bespreken we in deze periode jullie geboorteplan en de praktische zaken rondom de geboortefotografie. Tijdens de bevalling leg ik alles voor jullie vast vanaf het moment dat de wee├źn goed op gang zijn (+- 4/5 cm) totdat jullie samen beschuit met muisjes eten. Na de bevalling kan ik in overleg terugkomen voor de eerste ontmoeting met de familie en/of plannen we een kraamtijdreportage in wanneer jullie dat willen. De zwangerschapsreis sluiten we af met een leuke gezinsshoot op een fijne buitenlocatie.

Info & Investering

Een vrijblijvende kennismaking bij jullie thuis of op een centrale locatie

Een pakket dat volledig is afgestemd op jullie wensen met wel 5 fotomomenten!

Inclusief reis- & parkeerkosten

Tastbare herinneringen in de vorm van 5 mini albums 15x15 met 8 spreads

Een levenslange herinnering aan deze bijzondere periode gefotografeerd door een betrokken fotograaf die rond de uitgerekende datum 24/7 voor jullie klaar staat

Eventueel uit te breiden met extra fotomomenten, een groter album en/of hele selectie foto's van de shoots ipv 20 foto's naar keuze

Vanaf 2100 euro
Wil je gratis de uitgebreide brochure ontvangen of wil je vrijblijvend kennismaken?
NEEM CONTACT OP
Copyright 2022 - 2023 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram