Gezinsfotografie

Het dagelijkse gezinsleven kost veel tijd. Als moeder kom je dan soms te weinig aan jezelf toe. Daardoor schiet het er regelmatig bij in om foto's te maken van en met je kinderen. De dagen zijn lang maar de jaren zijn kort. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is je kindje weer een jaar ouder en heb je spijt dat je te weinig foto's hebt gemaakt.

Maar elke dag besef je je hoe gezegend je bent met jouw kinderen. Als je ze ziet genieten, ontdekken en ontwikkelen. Je zorgt met heel veel liefde voor je kinderen en bent onwijs trots op ze!

Elk jaar neem ik bewust een moment om als gezin samen op de foto te gaan. Van tevoren kijk ik er tegenop maar achteraf ben ik ZO blij dat ik de foto's heb laten maken. Ik vind het belangrijk dat op de foto gaan met het gezin op een leuke manier gaat. Dat het niet alleen mooie foto's oplevert maar ook een gezellig moment samen is. Dat we ook genieten van het samenzijn als gezin en iedereen op z'n gemak is en plezier heeft. Dat jullie samen knuffelen, kusjes geven, kietelen, grapjes maken, gek doen, wandelen op een mooie buiten-locatie waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Vertel je kinderen hoeveel je van ze houdt en hoe trots je op ze bent. Sta even stil bij het meest waardevolle in jouw leven: jouw gezin!

Dan heb jij binnenkort weer mooie foto's voor aan de muur of in het fotoboek. Foto's om te delen met familie en vrienden. En voor je kinderen ook heel fijn om later terug te zien hoe hun jeugd is geweest, in wat voor warm en liefdevol gezin ze zijn opgegroeid. Hoe waardevol voor je kind als je hem of haar dat kunt meegeven.

INVESTERING
Gezinsshoot op een buitenlocatie

Inclusief 20 foto's naar keuze, met de mogelijkheid om extra bestanden bij te kopen

Inclusief mini album 15x15cm / 8 spreads (upgrade mogelijk)

Binnen 3 weken ontvangen jullie de selectie in een online galerij. Hier kunnen jullie de foto's kiezen.
275 euro
EXTRA INFORMATIE
Spontane foto's, door vragen en opdrachtjes zorg ik voor echte momenten

Van tevoren mail ik een tipboekje met daarin informatie over mijn werkwijze en tips voor kleding

Als er slecht weer wordt voorspeld, zullen we in overleg de shoot verplaatsen

Vind je het fijn als ik met je mee denk over jullie outfits? Je mag me altijd een berichtje sturen

Betaal alleen voor de foto's die je zelf hebt gekozen.

Ik heb al meer dan 50 gezinnen mogen vastleggen

Ik neem alle tijd en rust die nodig is om jullie goed vast te leggen.
VOORWAARDEN
Exclusief reiskosten buiten Culemborg. Reiskosten vanaf 4106AH zijn 0,40 euro per kilometer

Maximaal 6 personen bij een shoot, extra persoon kost 15 euro

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Geen familieshoots. Maximaal 1 huishouden / 6 personen.
BOEK EEN GEZINSSHOOT

ERVARINGEN GEZINSSHOOT

  • "We hebben een hele fijne fotoshoot gehad met Kirsten. Kirsten straalt een bepaalde rust uit, waardoor jezelf ook lekker ontspannen wordt. Ze geeft goede aanwijzingen tijdens de fotoshoot waardoor je op je gemak poseert. Je merkt dat ze zelf ook kinderen heeft, waardoor de omgang met mijn dochter heel gemakkelijk was. Het is haar zeer goed gelukt om de liefde voor elkaar vast te leggen op elke foto. Het resultaat is een ruime selectie met veel mooie foto's om uit te kiezen."
    Rianne
  • "Wauw, wat een toffe foto's heeft Kirsten van ons als gezin gemaakt. Kirsten vindt het belangrijk om de liefde en plezier terug te kunnen zien in de foto's. Dat is haar - naar ons idee - goed gelukt! Dit maakt de foto's, gemaakt door Kirsten erg mooi en bijzonder! Bedankt Kirsten!!"
    Tatjana
  • "20 januari 2021 hebben wij een gezins-/zwangershoot gedaan bij Kirsten. Het was fijn en ongedwongen en wat deed Kirsten het leuk met onze peuter. Hij mocht zelfs foto's maken van ons! Hij vond dat helemaal geweldig en dat gaf ons veel plezier en ontspanning, wat je terug ziet op de prachtige foto's! Ondanks dat het niet erg mooi weer was, gelukkig wel droog, zit er echt sfeer in onze foto's en zijn we er erg blij mee."
    Genevieve
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram