Mijn Zwangerschapsreis

Het verhaal van Dorien

In juni 2022 had ik een gezinsshoot gepland staan met het gezin van Dorien. We hadden afgesproken bij Werk aan het Spoel in Culemborg. Een paar dagen voor de shoot stuurde ze me een berichtje dat ze op mijn instagram informatie had gelezen over het pakket: Mijn Zwangerschapsreis en dat ze daar interesse in had. Super leuk!
Omdat het pakket bestaat uit 4 fotomomenten en de bevalling, hebben we afspraken gemaakt over welke shoots ze graag zouden willen. Ze wilde heel graag een combinatie van een zwangerschapsshoot buiten én binnen. We zijn voor de zwangerschapsshoot buiten naar landgoed Amelisweerd in Utrecht geweest. Het was toen november en we hebben daar een heerlijke herfstige shoot gedaan met Dorien, haar man en hun dochter. Daarna zijn we naar hun huis geweest en hebben we de naderende bevalling besproken. Daarna zijn we foto's gaan maken op de slaapkamer met een blote buik. De kanten hesjes die ze draagt zijn onderdeel van mijn klantengarderobe en kan ik meenemen naar de zwangerschapsshoot.
Toen brak het moment aan voor het 3e fotomoment: de bevalling. Dorien zou ingeleid gaan worden en ik wachtte af wanneer ik op pad zou moeten gaan. Opeens werd ik gebeld dat er een spoedkeizersnede zou gaan plaatsvinden en hoe snel ik in het ziekenhuis zou kunnen zijn. Ik ben met 150km/u naar het ziekenhuis geracet en was echt NET op tijd. Ik kon zo vanuit de lift meelopen naar de OK. Ik heb de geboorte van hun zoon voor ze kunnen vastleggen en een heleboel mooie momenten daarna. De volgende dag ben ik nog even terug gegaan voor de eerste ontmoeting met grote zus.
Na een paar weken ben ik weer bij hun thuis langs geweest voor het vastleggen van de newbornshoot/kraamtijd. Momenten tussen grote zus en haar broertje. Momenten als gezin samen. En nog een heleboel meer.
In april was het tijd voor de afsluitende shoot. Ze wilden heel graag een shoot in een boomgaard in de bloesemtijd. Ik ben al jaren op zoek naar een fijne boomgaard maar ineens bleek er dichtbij huis een prachtige, openbare boomgaard te zijn. Zo fijn dat het gelukt is.
Er gaat nog een prachtig album komen waarin de hele reis gebundeld gaat worden. Want wat een reis is het geweest, van een gezin van 3 naar een gezin van 4. Een prachtige zoon rijker!

Hieronder vind je per fotomoment een aantal foto's en onderaan lees je de ervaring van Dorien.

Wil je meer weten over het pakket Mijn Zwangerschapsreis? Klik dan hier.
Fotomoment 1 - aankondiging
Fotomoment 2 - zwangerschapsshoot
Fotomoment 3a - geboorte
Fotomoment 3b - eerste ontmoeting
Fotomoment 4 - Newbornshoot/Kraamtijd
Fotomoment 5 - Afsluitende gezinsshoot

Review Dorien"Toen ik na twee buitenbaarmoederlijke zwangerschappen weer zwanger mocht zijn en toen we wisten dat het dit keer goed zat, was mijn wens om zoveel mogelijk van deze zwangerschap vast te laten leggen. 9 maanden lijken lang, maar vliegen stiekem zo voorbij! Hoe mooi is het dan om verschillende momenten in je zwangerschap, bevalling en kraamperiode en daarna vast te laten leggen? Wij zagen het aanbod van Kirsten voor het maken van een zwangerschapsreis langskomen en wisten dat we dit moesten gaan doen! We koesteren alle foto's die we hebben, van de aankondigingfoto's, de zwangerschapsfoto's, maar vooral de foto's tijdens de spoedkeizersnede. Ik heb helaas niet alles mee kunnen krijgen maar door de foto's weet ik wel precies wat er gebeurd is en kon ik alles ook goed verwerken. Geregeld kijken wij terug naar de newbornshoot bij ons thuis. Die eerste periode is zo voorbij. Door de foto's die Kirsten maakte kunnen wij ons iedere keer weer verbazen hoe klein ons ventje toen was en kunnen wij ons vergapen aan dat schattige mannetje. Wat erg fijn is, is dat je door de reis heen echt een vertrouwensband opbouwt met Kirsten. Dit was erg fijn voor ons maar ook voor onze dochter, hierdoor konden wij ontspannen op de foto en wisten wij wat we aan elkaar hadden. Wij kijken op een fijne manier terug aan de zwangerschapsreis. Het deed zelfs een beetje pijn toen we de afsluitende fotoshoot hadden, die intense maar vooral mooie periode helemaal afgesloten! Wij raden dit pakket zeker aan aan toekomstige ouders, het is zeker een investering, maar je krijgt er echt veel voor terug: mooie herinneringen vastgelegd op hele mooie foto's!"Meer weten over dit pakket? Neem een kijkje op de pagina van Mijn Zwangerschapsreis of vraag vrijblijvend een kennismaking via het contactformulier.
Terug naar blog
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Privacyverklaring - Cookiestatement
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram