Rondom nieuw leven

De transformatie van zwangerschap naar gezin laten vastleggen maar liever geen geboortefotograaf bij je bevalling? Dan is het pakket Rondom Nieuw Leven perfect voor jou!

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere periode in je leven die je maar een of enkele keren mee zal maken. Een periode waarin jullie samen uitkijken naar een klein baby'tje wat geboren zal worden en bij jullie zal horen. Een periode waarin jullie je voorbereiden op de komst van de kleine. Er worden spullen gekocht, je gaat regelmatig naar de verloskundige, volgt een bevalcursus en maakt het kamertje klaar. En ook al voelt het af en toe alsof het eeuwen duurt, op een moment is deze bijzondere periode voorbij en dan heb je alleen de herinneringen en de foto's nog. En dat is wat veel aanstaande moeders helaas vergeten. Door de drukte en de vermoeidheid schiet het (laten) maken van de foto's er vaak bij in.

Daarom heb ik dit pakket voor aanstaande ouders samengesteld. Je hoeft maar 1x een fotograaf te benaderen en kennis te maken. Je hoeft het maar 1x te regelen en dan worden al die belangrijke momenten vastgelegd voor jullie. Bij het pakket Rondom Nieuw Leven leg ik voor jullie 2 belangrijke momenten vast rondom de periode van het nieuwe leven dat jullie verwachten.

Zwangerschapsshoot

De eerste shoot is de zwangerschapsshoot. Deze plannen we in rond de 30 - 34 weken zwangerschap. De shoot kan op een buitenlocatie plaatsvinden maar kan ook bij jullie thuis. Tijdens de zwangerschapsshoot maken we een prachtige herinnering van je buik waarin je kindje mag groeien.

Kraamtijdreportage

De tweede shoot is een kraamtijdreportage. Deze vindt plaats in jullie eigen huis en wordt in overleg gepland in de eerste periode na de bevalling. Tijdens de shoot maak ik foto's van jullie kindje alleen, van jullie als gezin en van jullie apart met de baby. We houden hierbij het ritme van de baby aan.

DE VOORDELEN

Je hoeft maar 1x op zoek naar een fotograaf

Je kiest voor een professionele fotograaf die veel ervaring heeft met zowel zwangerschapsshoots en kraamtijdreportages

Ik denk met jullie mee over de locatie van de zwangerschapsshoot. De kraamtijdreportage is in jullie eigen huis

Een bekend en vertrouwd persoon bij jullie thuis tijdens de kraamtijdreportage

Jullie ontvangen voor elk fotomoment een tipboekje met daarin meer informatie en tips voor de voorbereiding

Je bent goedkoper uit met het pakket dan met de losse shoots

Vrijblijvend kennismaken in de zwangerschap zodat je zeker weet dat ik de juiste persoon ben om dit voor jullie vast te leggen

INVESTERING

Inclusief 20 foto's per shoot

Inclusief 2 mini albums

Exclusief reiskosten buiten Culemborg
€575
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram