Pakketten

Rondom nieuw leven

Rondom nieuw leven is een pakket waarmee jij de belangrijke momenten rondom het nieuwe leven van jullie verwachte kindje laten vastleggen. Het pakket bestaat uit 2 fotomomenten: de zwangerschapsshoot en de newbornshoot. Laat de verandering van jullie gezin vastleggen met dit bijzondere pakket. 

De zwangerschapsshoot plannen we rond de 30 - 34 weken. De newbornshoot plannen we in de eerste weken na de geboorte, op een moment wat voor jullie goed voelt.
Bekijk dit pakket

Mijn zwangerschapsreis

Mijn Zwangerschapsreis is een unieke manier om jouw zwangerschap, bevalling en eerste tijd met je kindje te laten vastleggen. Als geboortefotograaf en gezinsfotograaf heb ik al veel mooie herinneringen voor gezinnen mogen vastleggen. Maar ik heb ook gemerkt dat het nog veel krachtiger is om een verhaal te vertellen met de foto's. 

Foto's zijn zoveel meer dan mooie plaatjes! Ze helpen je om herinneringen vast te houden, te koesteren, een verhaal te vertellen, houvast te bieden en terug te leven naar momenten die voor jou belangrijk zijn.
Bekijk dit pakket
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Privacyverklaring - Cookiestatement
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram