Coaching Aanbod


Voor ondernemende moeders met een missie en geboortefotografen


In de afgelopen jaren als fotograaf en ondernemer heb ik al heel veel mogen leren. Ik heb mijn bedrijf opgebouwd door vastberaden te zijn, doelen te stellen, in actie te komen én aan mezelf te te werken. Ik heb intussen al een aantal business coaches gehad en van elke coach heb ik weer dingen mogen leren. Soms leerde ik wat ik NIET wilde maar meestal hielp het me de goede kant op. Het zorgde in elk geval voor een stok achter de deur om stappen te gaan zetten. Succes gaat niet over 1 nacht ijs. Daar zijn meestal meerdere jaren voor nodig. Jaren van uit je comfortzone gaan, je grenzen verleggen, fouten maken, tegen de lamp lopen en overal lessen uithalen. You win some, you learn some. 

De dingen die mij in de afgelopen jaren als ondernemende moeder heel erg hebben geholpen zijn de dingen die ik nu ook aanbied: WhatsApp coaching en wekelijkse livesessies in een besloten facebook groep.

WhatsApp coaching helpt mij enorm omdat ik mijn business coach ALTIJD een berichtje kan sturen. Als moeder van 3 kinderen werk ik niet standaard van 9 - 17 uur maar op de tijden dat het goed uitkomt. Dit stuk typ ik ook 's avonds om 22.24 uur omdat ik nu eindelijk de rust heb om de informatie uit te werken. Mijn coach ontvangt ook regelmatig berichten van mij in de avond of als ik in de sportschool ben. Goede ideeën komen pas als je ontspannen bent en dat is niet altijd op het moment dat ik mijn coach spreek tijdens een coaching call. Dit wil ik ook voor mijn lieve klanten. Ik weet dat je als geboortefotograaf én als ondernemende moeder niet op standaard tijden werkt. Dat je ineens een idee kunt hebben die je NU kwijt moet anders vergeet je hem weer. Dat je er even HELEMAAL doorheen zit en niet wilt wachten tot je je coach weer spreekt over 2 weken. Mijn mombrain kan niet zo heel goed meer alles onthouden dus ik vind het super fijn om alles lekker te kunnen dumpen op WhatsApp. En dat wil ik ook voor jou!

Naast de WhatsApp coaching zijn ook de wekelijkse live sessies die ik volg enorm waardevol voor mij. Een paar jaar geleden startte een business coach zo'n wekelijkse maandag livesessie en dat vond ik toen heel fijn. Helaas stopte zij er na een maand weer mee. Ik heb geprobeerd om het een tijdje zelf te blijven doen maar helaas lukte me dat niet. De business coach waar ik nu bij zit start ook elke week met een live sessie. De sessie heeft een andere insteek maar nog steeds vind ik het zo fijn om elke maandag hiermee te starten. Na de sessie zit ik vol inspiratie en ben ik gemotiveerd om aan de slag te gaan. En dat wil ik ook voor jou. Ik wil jou wekelijks aansporen om aan de slag te gaan met je business. Om onder de loep te nemen wat je tegenhoudt om stappen te zetten en je te motiveren en inspireren om die spannende stappen te gaan zetten. Samen terug te blikken en vooruit te kijken. Waar ga jij je op focussen om je bedrijf te laten groeien?


Er zijn 4 manieren waarop jij met mij kunt werken:

Weekendworkshop Geboortefotografie (samen met Verwonder Fotografie) 

♥ Wekelijkse Mastermind live sessies om sneller stappen te zetten

WhatsApp Coaching 1 op 1 begeleiding

♥ Gratis Facebook Community voor ondernemende moeders met een missie

Twijfel je welke vorm het beste bij jou past? We kunnen altijd even sparren!
Stuur mij een berichtje!

Weekendworkshop Geboortefotografie

Samen met Marjolein van Verwonder Fotografie organiseer ik enkele keren per jaar een weekendworkshop geboortefotografie. 48 uur lang ga jij aan de slag met geboortefotografie en ondernemen. We duiken uitgebreid in de theorie en gaan aan de slag met onze camera's!

De volgende editie is van 15 - 17 november in de omgeving Zwolle.

Wil je meer weten over deze superleuke workshop? Je vindt meer informatie op de website van Marjolein. Klik op de link hieronder.
Ik wil meer weten over de weekendworkshop
geboortefotografie tilburg geboortefotograaf thuisbevallingMom Boss Mastermind

Voor ondernemende moeders met een missie!

♥ Wekelijkse livemomenten waarin je samen met een groep gelijkgestemden aan de slag gaat.

♥ ik ben jouw accountability partner. Door wekelijks met je doelen bezig te zijn, ga je sneller groeien.

♥ Een stok achter de deur om daadwerkelijk stappen te gaan zetten en jouw droombedrijf te gaan bouwen.

♥ Na de call heb je zin om aan de slag te gaan!
€39,- per maand (ex btw)
€100,- per 3 maanden (ex btw)


Dit is iets voor mij!WhatsApp Coaching


♥ Altijd een plek waar je je ideeën, gedachten en frustraties kwijt kunt.

♥ iemand met kennis en ervaring aan jouw zijde.

♥ een simpele en fijne manier van samenwerken.

♥ 1 op 1 dus persoonlijk en met aandacht voor jouw uitdagingen en krachten.
€97,- per maand (ex btw)

Dit is iets voor mij!

Gratis Facebook Groep


Voor alle ondernemende moeders ben ik een gratis Facebook groep gestart. 
In deze groep deel ik wekelijkse posts met inspiratie of motivatie. Er is ruimte voor vragen en feedback.

Wil jij lid worden van deze groep? Klik op onderstaande link.
Link naar gratis FB groep
Copyright 2022 - 2024 Kirsten Mulder Fotografie - 
Webdesign by Waves & Woods
Privacyverklaring - Cookiestatement
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram